Converse Chuck Taylor Sale


De lange geschiedenis van nieuwe iteraties van de Converse Chuck Taylor Heren gaat verder met deze nieuwste creaties, het "Mono Weave" -pakket.

.

https://www.ftwrdistrict.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/6/566765Ca_2.png

Concepts werkt opnieuw samen met Converse uit New England voor een hoogwaardige presentatie van de Converse Chuck Taylor All Star. De Converse Chuck Taylor Dames is gemaakt met een premium Cone® denim bovenwerk in een ruwe indigotint. Als een ‘1970s’ editie van de Converse Chuck Taylor Goedkoop, heeft het klassieke silhouet drievoudige stiksels voor extra duurzaamheid, een hogere rubberen zool en een comfortabelere binnenzool om een ​​vintage look en feel van hoge kwaliteit te garanderen.

De lange geschiedenis van nieuwe iteraties van de Converse Chuck Taylor Heren gaat verder met deze nieuwste creaties, het "Mono Weave" -pakket. Zoals de naam van de set vrij letterlijk suggereert, is de Chuck te zien in een monochroom geweven bovenwerk. De vier schoenencollectie omvat de hoge en lage versies van de iconische sneaker met een bovenwerk van geweven textiel in zwart of wit naar keuze. Alle vier opties van de premium constructies krijgen gebroken witte accenten op de veters, tussenzool en leren neus en merkaccenten.

De Converse Chuck Taylor Sale is altijd een soort canvas geweest voor nieuwe materialen en het testen van concepten. De Polartec-verbindingen die we zagen, brachten enkele weerbestendige opties naar voren voor de Chuck-loyalisten, maar hier zijn een paar suède-paren die precies passen in de categorie Lifestyle; een crèmekleurig lichtbeige en een donkerzwart paar beginnen de officiële Converse-winkel te raken.

3 Views